Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Ässäkenttä antaa vauhtia tuleville jalkapallotähdille

Lappset toteuttaa 14 ässäkenttää vuoden 2018 20:sta kenttäkokonaisuudesta. Tuhannet lapset ja nuoret ovat saaneet erinomaiset puitteet pallopelien harrastukseen S-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyön tuloksena. 

Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu lähestyy ja pienten fanien katseet kiinnittyvät televisioruutuihin. Onneksemme MM-kisojen loputtua Suomi on pullollaan pelikenttiä, joissa tulevaisuuden jalkapallotähdet pääsevät harjoittelemaan taitojaan.

Ässäkenttä

Ässäkenttäohjelma on S-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyömuoto, jonka avulla pyritään aktivoimaan lapsia ja nuoria lähiliikuntapaikkarakentamisen avulla. Viisivuotinen ohjelma on alkanut vuonna 2014 ja tulee päätökseen tämän vuoden lopussa saavuttaen tavoitteensa eli 100 toteutettua ässäkenttää suomalaisten alakoulujen pihoille. Lappsetilla on iloa ja kunnia päästä toteuttamaan tavoitteen viimeistelevä 100. kenttäkokonaisuus Savonlinnaan, Mertalan koululle. 

Miksi ässäkentät ovat niin suosittuja?

Ässäkenttä ei ole tavallinen peliareena, joka on suunniteltu ainoastaan jalkapallopeleihin. Se tarjoaa puitteet niin jalka-/käsipallolle, lentopallolle, koripallolle kuin tietysti jalkapallollekin. Useiden lajimahdollisuuksien ansiosta ässäkentillä viihtyvät lapset ja nuoret, tytöt ja pojat. Useimmat kentät ovat käytössä sekä liikuntatunneilla, välitunneilla että koulun jälkeen lähialueen asukkaiden peleissä. 

Pallo on aina ollut yksi suosituimmista pelivälineistä koulupihoilla. Oli se sitten tarkoitettu tennikseen tai jalkapalloon, pelaaminen ja temppuilu onnistuu yksin, kaksin tai joukossa. Pallopelien tiimellyksessä tulee liikuttua kuin huomaamatta, mikäli lämpenevä keho ja hengästyminen jätetään huomiotta. Raikkaan ulkoilman lisäksi pallopelit kohottavat kuntoa, vahvistavat koordinaatiota ja luovat yhteishenkeä. 

Jännitetään vielä MM-kisojen loppuottelu ja siirrytään sen jälkeen pihalle omiin peleihin!

Tutustu Lappsetin Ässäkenttiin
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Lue lisää lasten ja nuorten liikuntaa koskevia kirjoituksia: 

Parkourin tie marginaalista koululiikuntaan 

-  Nuorten omaehtoinen liikunta

- Liikkeessä läpi iän