Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Kehonpainoharjoittelu Lappsetin puistoissa tuo lisäarvoa Oona Tolppasen treeneihin

Personal trainer ja fitness-valmentaja Oona Tolppanen kertoo, miten Lappsetin liikunta-alueet ovat tuoneet hänelle lisää vaihtoehtoja sekä omiin että asiakkaittensa treeneihin.

Mikä minua pidättelisi sisällä, kun kesä tulee! Ei mikään, ei edes kesäinen rankkasade. Treenit taittuvat yhtä hyvin ulkona ja samalla raitis ilma, kesäinen sade tai auringonpaiste saavat suupielet ylöspäin. Vaikka voimaharjoittelu on jo pitkään ollut lähellä sydäntäni, niin on ollut moni muukin laji. En pysty harrastamaan vain yhtä lajia, aina samassa paikassa samaan aikaan, varsinkaan jos joudun harjoittelemaan aina sisällä. 

Monipuolisuutta harjoitteluun

Tarvitsen monipuolisuutta harjoitteluun ja sitä saan, kun salitreenien lisäksi lähden ulos. Lappset Fitness -puistot ovat tulleet isoon osaan omaa harjoittelua. Vaikka lenkkeily maastossa on kivaa, tarvitsen matkan varrelle muutakin tekemistä, kuten kehonpainolla suoritettavaa lihaskuntoharjoittelua. Vielä tehokkaampaa harjoittelusta saan, jos matkan varrelta löytyy liikuntapuistoja täynnä rekkejä, tankoja, painoja ym...

Puistot ovat tuoneet uutta potkua ja monipuolisuutta omiin ulkotreeneihin, sekä on ollut mahtava hyödyntää kohteita omissa valmennuksissa. Asiakkaistani suurin osa on sisätyössä ja vielä passiivisesti istuvat koko päivän. Heistä jokainen haluaa päästä ulos aina kun mahdollista ja juuri sen takia olen suunnitellut suurimman osan treeneistä ulos.

Suosituin harjoittelutyyli vanha kunnon kuntopiiri

Lihaskuntoharjoittelu on edellyttänyt monipuolisempaa välineistöä, johon Lappsetin puistot ovat hyvin vastanneet. Suosituin harjoitus on ollut circuit-tyylinen kuntopiiriharjoittelu, johon on valittu 6-10 suoritettavaa liikettä ja kierroksia ollaan tehty 2-4. Tätä olen päässyt toteuttamaan loistavasti Espoon Matinkylässä sekä Vantaan Kartanonkoskella. Puistoissa pystyy lihaskunnon lisäksi harjoitella tasapainoa, lihaskestävyyttä, räjähtävyyttä ja koordinaatiota. Laitteet ovat myös hyvin turvallisia. Suunnittelen www.fitoona.com- hyvinvointiblogissani treeniohjelmia puistoihin, joten käy kurkkaamassa, jos tarvitset apua ja inspiraatiota ehjän harjoitusohjelman suunnitteluun.

Toiveeni tietenkin olisi, että jokainen kunta/kaupunki saisi oman monipuolisen treenipaikan, joka tukisi ja motivoisi kuntalaisia liikkumaan sekä myös yksityisyrittäjiä valmennuspuitteissa. Tällä hetkellä kotipaikkani lähellä ei ole vielä Lappsetin Fitnesspuistoa, mutta matkan taittaminen lähiseudun puistoihin on ollut vaivan arvoinen. Peukut pystyyn, että kohta jokaisen kansalaisen lähiseudulta löytyy ilmainen ja monipuolinen treenipaikka. Olen varma, että puistot buustaavat uutta innostusta liikuntaan ja samalla myös monet passivoituneet liikkujat saadaan takaisin liikunnan pariin! Ota selvää lähimmästä puistosta ja käy vetämässä kunnon treenit ulkona!

Sporttista kesää kaikille!

Lue lisää: 

Street workout

Venyttely

ROVOP- Rajoitteet vain omassa päässä

Oona Tolppanen
Oona Tolppanen
Urheilija, Yrittäjä, Personal trainer, Optimal Performance Coach & Liikunnanohjaaja AMK
"Festina Lente"
www.fitoona.com
Aloittaaksesi keskustelun, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä.
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Katso valmiita kohteita
Reference_Finland_Oulu_Fitness_2015.jpg
Hiironen Oulu

Hiirosen sporttipuisto Oulussa on jokaisen lenkkelijän unelmakohde. Puistossa voi suorittaa rankan treenin tai palautua pitkästä lenkistä venyttelemällä ja rentoutumalla.

Lue lisää
Reference_Finland_Tampere_Fitness_2015_GoGo.jpg
GoGo City Kuntosalin terassi

Suomen kesä ja terassi. Tampereella terassi sai aivan uuden merkityksen, kun GoGo City –kuntosali rakensi Suomen ensimmäisen terassikuntosalin keskustan ytimessä olevan liikuntakeskuksensa katolle.

Lue lisää
Leinelänkaari Lappset liikuntavälineet
Leinelänkaari Vantaa

Lumo-vuokrakotien asukkaat pääsevät harrastamaan monipuolista liikuntaa ulkona, pihapiirissä.

Lue lisää
Tutustu liikuntavälineisiin