Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista

 • Valmistamme laadukkaita, kestäviä ja elinkaareltaan pitkäikäisiä tuotteita, joissa on huomioitu eri-ikäisten käyttäjien tarpeet. Tuotteemme ovat turvallisia, sillä ne suunnitellaan eurooppalaisten turvastandardien mukaisesti.

 • Interaktiivisia tuotteita sisältävän mallistomme ansiosta olemme edelläkävijä digiajan leikki- ja liikuntaratkaisuihin.

 •  Senioripuistomme tukevat aktiivista ikääntymistä, mielen ja kehon hyvinvointia. Monipuolinen puisto- ja kadunkalusteiden mallisto tarjoaa tilan hetken hengähdystaukoon, yhdessäoloon.

 •  Teemoitetut aktiviteettipuistot avaimet käteen –periaatteella tuovat leikin, liikunnan ja yhdessäolon aivan uusiin sfääreihin, elämyksien ytimeen.

 •  PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella. PlayCare -palvelumme kuntotarkastaa ja huoltaa myös muiden valmistajien tuotteita.

 •  Lappset Creative loihtii brändillesi tai haluamallesi teemalle uniikin ja tarpeidesi mukaan teemoitetun aktiviteettipuiston erilaisiin sisä- tai ulkotilakohteisiin.

Perustietoja:

 • Perustettu 1970 Rovaniemellä. Kotipaikka ja pääkonttori sijaitsevat Rovaniemellä. Kotimaan myyntikonttori Helsingissä.
 • Lappsetin virallinen nimi on Lappset Group Oy.
 • Perheomisteinen osakeyhtiö on toimialansa johtavia yrityksiä, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla.
 • Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö ja yhdeksän tytäryhtiötä kahdeksassa eri maassa (Suomi, Alankomaat (Yalp), Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro ja Yhdysvallat). Konsernin tytäryhtiöitä Suomessa ovat Lappset Finance Oy ja Fantasia Works Oy.
 • Lappsetin tehtaat sijaitsevat kolmessa maassa, joista puusta valmistettavat tuotteet tehdään Rovaniemellä, metalliosat ja metalliset tuotesarjat Lappset Estonia Oü:n Viron tehtaalla Tallinnassa sekä pääosa puisto- ja kadunkalusteista Lappset Sweden AB:n tehtaalla Ruotsin Enköpingissä.
 • Tytäryhtiöverkoston lisäksi Lappset Group Oy:n jakelijaverkosto ulottuu noin 60 eri maahan Euroopasta Lähi-Itään, Aasiaan ja Australiaan sekä Pohjois-Amerikkaan.
 • Lappset-konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä yhdeksässä eri maassa. Suomessa henkilöstöä on noin 200.
Rovaniemi

Lappset Group Oy:n pääkonttori ja tehdasalue sijaitsevat Rovaniemellä. Valmistamme Rovaniemen tehtaalla puiset leikki- ja liikuntapaikkavälinemallistot, kuten Finno, Flora, Clover, Halo, Classic Sport, Fitness, Senior Sport ja Street Workout sekä osan puisto- ja kadunkalusteista.

Käyntiosoitteemme on Hallitie 17.

Lappsetin Helsingin toimipiste, jossa on kotimaan myynti ja markkinointi,  sijaitsee Pitäjänmäellä, osoitteessa Valimotie 21, 6. kerros. PlayCare-palvelun Etelä-Suomen toimisto sijatisee Torpparinmäellä, osoitteessa Torpparinmäentie 4.

Aukioloajat: Maanantai-Perjantai 8.00 – 16.15.

Tallinna, Viro

Lappset Estonia Oü:n tehdas Tallinnassa, Virossa, jossa valmistamme metallisia tuotesarjoja, kuten Cloxx, Gym- ja parkourmallistot, sekä metallisia komponentteja muihin mallistoihimme.

Osoite:
Lappset Estonia OÜ
Jälgimäe tee 13, Tänassilma küla
76406, Saku vald
Estonia

Enköping, Ruotsi

Lappset Sweden AB valmistaa puisto- ja kadunkalusteita. Lisäksi yritys vastaa Lappsetin tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Ruotsissa sekä puisto- ja kadunkalustevalikoiman tuotekehityksestä.

www.lappset.se

Lappset maailmalla