Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista

 • Valmistamme laadukkaita, kestäviä ja elinkaareltaan pitkäikäisiä tuotteita, joissa on huomioitu eri-ikäisten käyttäjien tarpeet. Tuotteemme ovat turvallisia, sillä ne suunnitellaan eurooppalaisten turvastandardien mukaisesti.

 • Interaktiivisia tuotteita sisältävän mallistomme ansiosta olemme edelläkävijä digiajan leikki- ja liikuntaratkaisuihin.

 •  Senioripuistomme tukevat aktiivista ikääntymistä, mielen ja kehon hyvinvointia. Monipuolinen puisto- ja kadunkalusteiden mallisto tarjoaa tilan hetken hengähdystaukoon, yhdessäoloon.

 •  Teemoitetut aktiviteettipuistot avaimet käteen –periaatteella tuovat leikin, liikunnan ja yhdessäolon aivan uusiin sfääreihin, elämyksien ytimeen.

 •  PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella. PlayCare -palvelumme kuntotarkastaa ja huoltaa myös muiden valmistajien tuotteita.

 •  Lappset Creative loihtii brändillesi tai haluamallesi teemalle uniikin ja tarpeidesi mukaan teemoitetun aktiviteettipuiston erilaisiin sisä- tai ulkotilakohteisiin.

Perustietoja:

 • Perustettu 1970 Rovaniemellä. Kotipaikka ja pääkonttori sijaitsevat Rovaniemellä. Kotimaan myyntikonttori Helsingissä.
 • Lappsetin virallinen nimi on Lappset Group Oy.
 • Perheomisteinen osakeyhtiö on toimialansa johtavia yrityksiä, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla.
 • Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö ja 15 tytäryhtiötä yhdeksässä eri maassa (Suomi, Hollanti (Yalp), Iso-Britannia, Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro ja Yhdysvallat). Konsernin tytäryhtiöitä Suomessa ovat Lappset Finance Oy, Lappset Liikuntapaikat Oy ja Fantasia Works Oy.
 • Lappsetin tehtaat sijaitsevat kolmessa maassa, joista puusta valmistettavat tuotteet tehdään Rovaniemellä, metalliosat ja metalliset tuotesarjat Lappset Estonia Oü:n Viron tehtaalla Tallinnassa sekä pääosa puisto- ja kadunkalusteista Lappset Sweden AB:n tehtaalla Ruotsin Enköpingissä.
 • Tytäryhtiöverkoston lisäksi Lappset Group Oy:n jakelijaverkosto ulottuu noin 60 eri maahan Euroopasta Lähi-Itään, Aasiaan ja Australiaan sekä Pohjois-Amerikkaan.
 • Lappset-konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä yhdeksässä eri maassa. Suomessa henkilöstöä on noin 200.
Rovaniemi

Lappset Group Oy:n pääkonttori ja tehdasalue sijaitsevat Rovaniemellä. Valmistamme Rovaniemen tehtaalla puiset leikki- ja liikuntapaikkavälinemallistot, kuten Finno, Flora, Clover, Halo, Classic Sport, Fitness, Senior Sport ja Street Workout sekä osan puisto- ja kadunkalusteista.

Käyntiosoitteemme on Hallitie 17.

Lappsetin Helsingin toimipiste, jossa on kotimaan myynti ja markkinointi,  sijaitsee Pitäjänmäellä, osoitteessa Valimotie 21, 6. kerros. PlayCare-palvelun Etelä-Suomen toimisto sijatisee Torpparinmäellä, osoitteessa Torpparinmäentie 4.

Aukioloajat: Maanantai-Perjantai 8.00 – 16.15.

Tallinna, Viro

Lappset Estonia Oü:n tehdas Tallinnassa, Virossa, jossa valmistamme metallisia tuotesarjoja, kuten Cloxx, Gym- ja parkourmallistot, sekä metallisia komponentteja muihin mallistoihimme.

Osoite:
Lappset Estonia OÜ
Jälgimäe tee 13, Tänassilma küla
76406, Saku vald
Estonia

Enköping, Ruotsi

Lappset Sweden AB valmistaa puisto- ja kadunkalusteita. Lisäksi yritys vastaa Lappsetin tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Ruotsissa sekä puisto- ja kadunkalustevalikoiman tuotekehityksestä.

www.lappset.se

Lappset maailmalla