Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Miksi kannattaa valita Lappset?

Luotettava ja kotimainen

Lappset on kotimainen ja lappilainen perheyritys, jonka pitkä taival alkoi jo vuonna 1970. Yli 50 vuoden kokemuksella voimme sanoa olevamme leikin ja liikunnan asiantuntijoita. Yrityksemme kuuluu AA-luottoluokkaan. Finno-, Clover-, Halo- ja Flora-leikkipaikkavälineille, liikuntapaikkavälineille ja Park-kadunkalusteille myönnetty Avainlippu –tunnus varmistaa tuotteiden korkean kotimaisuusasteen. Kotimaassa Lappset työllistää noin 200 eri alan ammattilaista.

Markkinoiden laajin valikoima kaikille ikäryhmille

Kutsumme kaiken ikäiset ihmiset - vauvasta vaariin - ulos leikkimään, liikkumaan ja olemaan yhdessä. Tarjoamme leikki- ja liikuntapaikkavälineiden lisäksi laajan valikoiman digiajan interaktiivisia leikki- ja liikuntapaikkavälineitä sekä kattavan malliston piha-, puisto- ja kadunkalusteita. Tuotteemme soveltuvat ulkotilojen lisäksi myös sisäkohteisiin.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu

Suunnittelu ja tuotteet perustuvat aina tutkittuun tietoon, ja ne suunnitellaan yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Leikkivälineiden yksi arvostetuimpia ominaisuuksia on leikkiarvo, joka onkin yksi suunnittelun kulmakivistä. Teemme yhteistyötä merkittävimpien liikuntajärjestöjen ja eri lajien yhdistysten kanssa. Teknisten testausten lisäksi tuotteitamme testaavat aina myös asiantuntijat. Lapsilta ja liikuntatuotteiden käyttäjiltä saamme aina parhaan palautteen.

Testatut ja turvalliset tuotteet

Tasaisen tuotannon laadun ja ympäristöystävällisten toimintamenetelmien takaamiseksi toimintamme on sertifioitu ISO 9001 –laatujärjestelmän sekä ISO 14001 – ympäristösertifikaatin mukaisesti. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu aina soveltuvien turvastandardien mukaisesti. Tuotteidemme mekaaniset ominaisuudet varmistetaan mekaanisin testein ja käyttöturvallisuus testataan kansainvälisesti hyväksytyissä testilaboratorioissa.

Oikeat materiaalit oikeissa paikoissa

Lähes 50 vuoden kokemuksen perusteella olemme valinneet parhaat materiaalit leikki- ja liikuntapaikkavälineisiimme sekä puisto- ja kadunkalusteisiimme suhteessa kulutukseen, kestävyyteen ja kokonaistaloudellisuuteen. Materiaalivalinnat tukevat kestävää kehitystä ja tekevät tuoteratkaisuistamme pitkäikäisiä.

Puu käyttäjäystävällisenä materiaalina on säästä riippumatta miellyttävä ja luonnollinen. Liimapuun tuotantoprosessimme ansiosta puukomponentit eivät taivu, kierry tai tikkuunnu. Puu soveltuu erinomaisesti eri ilmasto-olosuhteisiin talven pakkasista etelän aurinkoon ja kosteisiin olosuhteisiin.

LappCoat -pintakäsittelyprosessin ansiosta metallikomponentit ovat erittäin kestäviä ja esteettisesti viimeisteltyjä. Korkeapainelaminaatti (HPL) on muovimateriaaliin verrattuna erittäin kestävä sääolosuhteista riippumatta.

Vastuullisesti ihmisistä ja ympäristöstä huolehtien

Lappset Group Oy noudattaa kansainvälisen ISO 26000 yritysvastuun suosituksia ja periaatteita toiminnassaan. Ne kattavat taloudellisen vastuun lisäksi ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun osa-alueet, mm. ihmisoikeuksien kunnioittaminen, lapsityövoiman käytön kieltäminen ja paikallisen työlainsäädännön noudattaminen. Edellytämme alihankintaverkostoltamme, että se sitoutuu noudattamaan asettamiamme vastuullisuusperiaatteita.

Ympäristöasiat ovat aina olleet luonnollinen osa Lappsetin toimintaa. Puuraaka-aine hankitaan lähialueen PEFC -sertifioiduista metsistä. Puu on materiaalina itsessään ekologinen ja uusiutuva luonnonvara, jonka tuottamiseen kuluva energia on merkittävästi metallia pienempi. PEFC CoC (alkuperäketjun hallinta) –sertifikaatti takaa, että tiedämme tarkkaan mistä metsästä puuraaka-aineemme tulee.

Pintakäsittelyssä käytettävät maalit ovat vesiliukoisia, ja puunsuoja-aineet täyttävät EU:n määrittelemät ympäristövaatimukset. Samaten käyttämämme muovit eivät sisällä haitallisia aineita ja vastaavat kansainvälisten REACH-määräysten vaatimuksia.

Toimialan monipuolisin suunnittelupalvelu - MyDesign & Lappset Creative

MyDesign –palvelumme toteuttaa monipuoliset tuoteräätälöinnit kohteeseen kuin kohteeseen. Tuotevalikoimamme perustuu modulaariseen rakenteeseen, joka tekee mallistostamme toimialan monipuolisimman. Useat tuotteet ovat myös muunneltavia (konfiguroitavia), jolloin sama tuote voi näyttää hyvinkin erilaiselta.

Ainutlaatuinen Lappset Creative suunnittelee ja toteuttaa aktiviteettipuistoja sisä- ja ulkotiloihin erilaisten teemojen ja brändien mukaisesti.

Avaimet käteen –palvelu

Puiston rakentamiseen liittyy monia eri vaiheita, joita ei välttämättä aina osaa ennakoida, ja kokonaiskustannus voi sen vuoksi yllättää. Vuosien kokemuksella varmistamme sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen ilman ikäviä yllätyksiä. Vastaamme siitä, että kohteesi valmistuu sovitussa aikataulussa ja on valmistuessaan korkeimmat laatukriteerit täyttävä kokonaisuus. PlayCare –asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelu ratkaisee huolesi alueen turvallisuudesta ja kunnosta. PlayCare-asiakkaana voit keskittyä olemaan vastuullinen leikkialueen omistaja.

Rahtivapaasti

Lappsetin toimitukset kotimaan asiakkaille ovat rahtivapaita, jolloin yllätyksiä kokonaishinnassa ei ole. Toimitus on aina nopea ja toimitusvarmuus erinomainen. Kotimaassa toimitus onnistuu parhaimmillaan jopa viikossa.

Palkinnot ja tunnustukset
Tutustu palkintoihin