Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Tuotteiden pitkä elinkaari on osa kestävää kehitystä

Lappsetin tuotteet valmistetaan pääosin suomalaisesta puusta, uusiutuvasta luonnonvarasta. Puu on ekologinen ja järkevä leikkipaikkavälineiden raaka-aine. Ympäristöystävällisin menetelmin suojakäsiteltynä kestää isältä pojalle, äidiltä tyttärelle ja isovanhemmilta lastenlapsille. Puu on myös kierrätettävä materiaali. Ympäristöasioiden hallinta ja kestävän kehityksen tukeminen ovat keskeinen osa Lappsetin laatua ja toimintafilosofiaa.

Metsän omistuksen rakenne poikkeaa Suomessa monista muista Euroopan maista. Suomessa on paljon pieniä ja suuria metsäomistajia kuten yksityisiä henkilöitä, perheitä, järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä sekä alueellisia tai kansallisia viranomaisia. Lisäksi seurakunnat ja Suomen valtio ovat suuria metsänomistajia.

Lappsetin puisten leikkipaikkavälineiden valmistuksessa käytetään PEFC™ –sertifioitua kotimaista puuta (Programme for the Endorsement of Forest Certification Scheme). Metsien omistusrakenteen vuoksi Suomi on valinnut PEFCin metsäsertifiointi-järjestelmän. Ympäristönäkökohdat huomioidaan tuotesuunnittelussa, ja tuotteiden suunniteltu käyttöikä on vähintään 15 vuotta.

Kestävän kehityksen esitteen voit ladata täältä.

Laadukas tuote on kestävä

Kestävän kehityksen periaatteisiin kuuluvat myös laadukkaat, pitkäikäiset tuotteet. Lappsetin tuotteet on suunniteltu ja rakennettu kestämään ahkeraa käyttöä
sukupolvelta toiselle. Tämä tavoite ei kuitenkaan toteudu ilman puunsuojausta, joka pidentää puisten tuotteiden elinkaaren noin kolminkertaiseksi suojaamattomaan puuhun
verrattuna. Puunsuojauksessa käytämme ainoastaan ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimukset täyttävää suojausainetta.

Hyvinvointia luonnosta

Luonnonvarakeskuksen (Luke) tutkimuksen mukaan lähes kaikilla suomalaisilla on luontokokemuksia. Se voi olla esimerkiksi uinti kesämökin rannassa, otsalle kihonnut hikipisara hillasuolla tai työpäivän jälkeinen lenkkeily lähimetsän kuntoradalla. Yhtä kaikki, luontokokemuksen jälkeen olotila on usein rentoutunut ja voimaantunut.

Koko kirjoituksen voit lukea täältä.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

 

Tutustu valmiisiin kohteisiin
2017_FLORA_MUSTION_LEIKKIPAIKKA_03.jpg
Mustion leikkipuisto Raaseporissa

Flora -tuoteperheen leikkivälineet sulautuvat osaksi ympäristöä.

Lue lisää
FLORA_175595_GNOMES_CLIMBING_FOREST_01.jpg
Flora leikkipuisto Australiassa

Ympäristöarvot ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja paitsi maisemasuunnittelijoille ja suunnittelijoille myös asiakkaille ja lapsiperheille.

Lue lisää
Greece_Ref_1_MIRROR.jpg
Keskuspuisto, Kreikka

Upea leikkipuisto sijaitsee puistossa suurten puiden ympäröimänä Ateenan pohjoisosassa.

Lue lisää