Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Liukumäet leikkipaikoille

Turvalliset ja kestävät tuotteet löydät Lappsetilta

Liukumäki on ulkoleikkipaikan peruspilari. Useimmilla leikkipaikoilla löytyy ainakin yksi liukumäki ja suuremmilla leikkialueilla erilaisia liukumäkiä voi löytyä useita. Lappsetin liukumäet, kuten muutkin tuotteet, ovat suunniteltu pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja ne kestävät erinomaisesti kovaa käyttöä. Liukumäet sopivat niin julkisiin puistoihin, koulupihoille, päiväkotien leikki-alueille kuin erilaisille sisäleikkipaikoille kuten kauppakeskuksiin. Valikoimamme koostuu useista kymmenistä eri tuotteista, jotka on suunniteltu eri-ikäisille käyttäjille ja MyDesign! -suunnittelupalvelumme avulla toteutamme mitä erikoisimmat toiveet.

 

Katso kaikki liukumäet

Erilaisia liukumäkiä

Liukumäet eri tuoteperheistä mahdollistavat erinäköiset ja -väriset kokonaisuudet vaihtelevin materiaalein

  • Finno -liukumäet antavat vapauden valita monipuolisia eri värivaihtoehtoja ja itse liukumäeksi voi valita joko puu-, teräs- tai muoviliu'un. 
  • Finno ABC -liukumäet ovat suunniteltu pienille lapsille ja niiden väreissä on hyödynnetty kirkkaita värejä. 
  • Flora -tuoteperheen liukumäet sulautuvat yhdeksi luonnon kanssa, sillä niiden muotoilu on saanut inspiraationsa luonnosta.
  • Halo ja Halo Cubic -valikoima tuo yhteen jännittävät seikkailut maantasalla ja korkeuksissa kompakteina kokonaisuuksina. 
  • Clover -liukumäet ovat pelkistettyjä ja retroa henkiviä klassikkoja.
  • Cloxxin metallisten liukumäkien ominainen ympäristö on urbaani tila. 
Lapset leikkivät ulkoleikkivälineessä

Avainlippu

Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä

Avainlippu -tunnus varmistaa tuotteiden korkean kotimaisuusasteen. Avainlippu -tunnus on myönnetty kaikille Rovaniemen tehtaalla valmistetuille leikkipaikkavälineille:

  • Finno 
  • Clover
  • Halo
  • Flora
Anchor ID: tuotteita, Name: Tuotteet

 

Lappsetin liukumäet

Klikkaamalla tuotetta näet sen tarkemmat tiedot. Lähettämällä tuotekorisi meille voi joko pyytää tarjouksen valitsemistasi tuotteista tai tilata ne. 

PlayCare -elinkaaripalvelut tarjoavat kattavat asennus- ja huoltopalvelut leikkialueellesi. 

Finno ja Finno ABC

Finno on Lappsetin ensimmäisiä leikkivälinemallistoja. Viiden vuosikymmenen aikana tämä leikkipuistojen klassikko on säilyttänyt suosionsa ja sitä on kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa entistä monipuolisemmaksi ja tyyliltään selkeämmäksi leikkipaikkojen ilahduttajaksi. Finno ABC -leikkivälineet on suunniteltu alusta alkaen tukemaan lapsen luontaista intoa liikkua ja leikkiä. Alle nelivuotiaille leikkijöille ja heidän vanhemmilleen suunnitellun ABC -leikkipaikkakokonaisuudet ovat paitsi käyttäjälähtöisiä, myös visuaalisesti viehättäviä puiston tai pihan ilopilkkuja.

Kaikki Finno ja Finno ABC -tuotteet

Flora

Flora-leikkivälineiden muotoilu on saanut inspiraationsa luonnosta. Leikkipaikat antavat lapsille luontokokemuksen vaikka keskellä urbaania kaupunkiympäristöä. 

Kaikki Flora -tuotteet

Halo ja Halo Cubic

Halo on kokoelmamme moderneja, arkkitehtonisia leikkikenttävälineitä. Erilaisia kuutioita ja kaarevia muotoja yhdistelemällä leikki saa hauskaa ulottuvuutta ja jännittäviä uusia toimintoja.
Halo-sarja palkittiin vuonna 2016 German Design Award -palkinnolla toiminnallisesta skandinaavisesta muotoilusta.

Kaikki Halo ja Halo Cubic -tuotteet

Clover

Värjäämättömät, ulkonäöltään pelkistetyt Clover-leikkipaikkavälineet soveltuvat vaihteleviin ympäristöihin niiden neutraaliuden vuoksi. Toimintojensa puolesta Clover-tuotteet ovat suorastaan klassikoita. Välineistä löytyvät perinteisimmät ja edullisimmat perusleikkitoiminnot: kiipeily, roikkuminen, tasapainoilu, keinuminen sekä tietenkin liukumäet.

Kaikki Clover -tuotteet

Cloxx

Urbaanit Cloxx- leikkipaikkavälineet ovat siellä, missä leikkijätkin. Metallirunkoinen Cloxx on rajumpien leikkien kaveri, joka ei hätkähdä vähästä. Se kestää leikkijöiden villimmätkin keksinnöt ja on kotonaan haastavammissakin ympäristöissä. 

Kaikki Cloxx -tuotteet
Anchor ID: otayhteytta, Name: Ota yhteyttä