Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Inspiraatiota julkisten ulkotilojen suunnitteluun

Ulkoilmasta ja liikunnasta nauttivat kaikenikäiset

Ulkotilojen tulee olla liikuntaan ja ajanviettoon inspiroivia paikkoja, joissa jokainen voi kokea onnistumisen riemua erilaisen tekemisen ja liikunnan parissa. Jo varhaisiällä aloitettu aktiivinen liikkuminen varmistaa usein myös liikunnallisen aktiivisuuden vanhempana.

Lappset Group Oy on valmistanut leikki- ja liikuntapaikkavälineitä jo yli 50 vuotta. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, aina yksittäisistä rekkitangoista monipuolisiin ulossuunniteltuihin kuntosaleihin asti. Toimimme innovatiivisesti ja tuomme markkinoille uusia ja mielenkiintoisia välineitä, trendejä ja uusia lajeja mukaillen. Meille Lappsetilla on tärkeää, että jokainen saa mahdollisuuden kokea liikunnallista riemua vuoden jokaisena päivänä. 

Finno-, Clover-, Halo- ja Flora-leikkipaikkavälineille, liikuntapaikkavälineille ja Park-kadunkalusteille myönnetty Avainlippu –tunnus varmistaa tuotteiden korkean kotimaisuusasteen. Kotimaassa Lappset työllistää noin 200 eri alan ammattilaista.

Kokosimme esitteeseemme tuotteita, joita voi sijoittaa kaikenlaisiin kohteisiin, alkaen vauhdikkaista jousikiikuista aina roskakoreihin ja puiston penkkeihin. 

 

 

Lataa esite

Motoriikkaradat ja kiipeilytelineet

Kiipeilytelineet tarjoavat oivan vaihtoehdon perinteisille sisävoimisteluvälineille. Tikkaita ja verkkoja kiivetessä lapsi käyttää kaikkia raajojaan, jolloin oman kehon hahmotus harjaantuu. 
Monipuoliset ja kiinnostavat alueet ja telineet aktivoivat sekä tytöt että pojat liikkumaan! 

Ratamaiset kiipeilyreitit

Ratamaiset kiipeilytelineet ovat nousseet suureen suosioon ja motorisen harjoittelun lisäksi ne mahdollistavat erilaiset leikit, kuten esimerkiksi Seuraa johtajaa ja Maahan ei saa koskea. Kiipeillessään ja liikkuessaan lapsi kehittää samaan aikaan sekä tasapainoa että kehonhallintaa. Liikkeen ja leikin avulla lapsi tulee jatkuvasti paremmin tietoiseksi itsestään ja omista kyvyistään.

Kehonpainoharjoittelu

Fitness ja Street Workout -tuotteista kootut radat mahdollistavat monipuolisen harjoittelun laajalle ikäryhmälle. Harjoittelu koostuu pääsääntöisesti omankehonpainolla tehdyistä liikkeistä, jotka voi suorittaa ratamaisesti tai tehden pitempikestoisia liikkeitä yhdessä välineessä kerrallaan. Ratamaisessa harjoittelussa yhdistyvät ketteryys, voima, kestävyys, motoriikka ja monet muut fyysiset ominaisuudet, joiden kehittäminen on elintärkeää etenkin nuorella iällä.

Palloilu 

Pallo on aina  ollut yksi suosituimmista liikuntavälineistä ja suosittu myös koulupihalla. Aktiivinen palloilu tulisi mahdollistaa sille varatulla tilalla koko pihan turvallisuuden säilyttämiseksi. Pallopelit tuovat hien pintaan ja innostuksen ilmoille. Pelien tuoksinassa aika menettää merkityksensä ja tuntemattomasta tulee joukkuetoveri.  Koripallotelineet, areenat ja palloiluseinät koulupihojen yhteydessä tuovat helposti virikkeellisyyttä välitunneille, unohtamatta pihan käyttöasteen kasvua myös kouluaikojen ulkopuolella. Erilaiset pallopelit sopivat laajalle ikäryhmälle niin alakoulun kuin yläkoulujenkin oppilaille. 

Viihtyisät ja kestävät kalusteet

Puistokalusteemme suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Yhteisistä ulkotiloista tulee viihtyisimpiä, kun niissä on penkkejä istumista varten ja roskakoreja, jotta maahan ei päätyisi mitään sinne kuulumatonta. Laajasta kadunkalustevalikoimastamme löydät sopivat penkit, pöydät ja roskakorit kaikenlaisiin tiloihin. 

Pyörätelineet tuovat turvaa arjen liikkujille

Pyörätelineet tuovat turvaa arjen liikkujalle, sillä kunnollinen pyöräteline oikealla lukitusmekanismilla voi estää kalliin menopelin häviämisen. Pyörätelineet ovatkin joka pihan ja alueen kestosuosikkeja, vapaasti seisovia tai rungostaan lukittavia pyörätelineitä. Yhdistelemällä eri kokoisia telineitä saadaan muodostettua halutun kokoisia laajojakin kokonaisuuksia.