Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Street Workout liikuntavälineet - kehonpainoharjoittelua missä vain!

Street workout soveltuu kaikille ja tarjoaa haasteita aina aloittelijasta ammattilaiseen

Kehonpainoharjoittelulla tarkoitetaan voimaharjoittelua, jossa tavallisten painojen sijaan vastuksena toimii kehon oma paino. Liikuntamuotona kehopainoharjoittelu sopii kaikille, sillä suoritettavia liikkeitä on mahdollista varioida oman fyysisen kunnon ja asetettujen tavoitteiden mukaan. Toisin kuin kuntosaliharjoittelu, kehonpainoharjoittelu ei ole riippuvainen paikasta tai ajasta. Käytännössä harjoitella voi missä vain, milloin vain. Tyypillisiä liikkeitä kehonpainoharjoittelulle ovat muun muassa leuanveto, punnerrukset sekä kyykyt. Myös staattiset liikkeet kuten käsilläseisonta, kuuluvat lajiin.

Luovuus on olennainen osa kehonpainoharjoittelua. Tutuista perusliikkeistä voidaan tehdä erilaisia variaatioita ja niitä tehdään erilaisissa ympäristöissä. Näin harjoittelu pysyy monipuolisena ja tarjoaa haasteita kaikille liikkujille. Lappset Street Workout -liikuntavälineet kehittää kehon voimaa, -hallintaa ja -tuntemusta. 

Lappset Street Workout on kehitetty yhteistyössä Suomen Street Workout yhdistyksen kanssa. Liikuntavälineet pohjautuvat olemassa olevaan Lappset Fitness -mallistoon, josta on kehitetty kehonpainoharjoitteluun soveltuva kokonaisuus. Liikuntatelineet sopivat niin puistoihin, rannoille, ostoskeskusten läheisyyteen kuin urheilukeskuksiin tuoden täydennystä eri lajien harrastajille.

Street Workout toimii yksittäisenä telineenä, mutta on mukava lisä jo olemassa oleville alueille. Myös muut Lappset Sport -tuotteet sopivat hyvin Street Workoutin rinnalle. Etenkin Fitness-sarjan boksit antavat hyvän lisän jalkatreeniä varten. 

 

Katso kaikki Street workout liikuntavälineet
Lisätietoa
COLOURS_PAGE_LIST_IMAGE_01.jpg
Värit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden värimaailma.

Lue lisää
MATERIALS_PAGE_LIST_IMAGE_01.jpg
Materiaalit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden materiaalitietoa.

Lue lisää
WARRANTIES_ICON_01.png
Takuu

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden takuutiedot.

Lue lisää
ICON_RAHTIVAPAASTI_01.png
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Lue lisää