Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
The Ark Open Farm, Irlanti
Upea teemoitettu lohikäärme ja linnakokonaisuus suunniteltiin kasvattamaan The Ark Open Farm- alueen vetovoimaa. Alueella vierailevat pääasiassa perheet, koululaiset ja nuorisoseurat. Alueelle oli asennettu jo vuonna 2014 Lappsetin leikkialue, mutta vetovoimaa ja kiinnostusta päätettiin kasvattaa suunnittelemalla alueelle oma teemoitettu tuotekokonaisuus.
Suunnittelutyön pohjana käytettiin Flora-tuotesarjan Laurentius-linnaa, joka räätälöitiin yhteistyössä MyDesign-palvelumme kanssa alueelle teemaan sopivaksi.
"Lappsetin Flora-linna on kauniisti suunniteltu, täynnä mielikuvista ja jännitystä oleva leikkilinna. Se on ehdottomasti yksi asiakkaidemme suosikeista. Luonto- ja metsäteemoitus ovat juuri sitä mitä kaipasimme puiden keskelle ja linna istuu sinne täydellisesti. Olemme myös erittäin iloisia tuotteiden laadusta, ne ovat selvästi suunniteltu kestämään! " kertoo Lyndy Donaldson, maanviljelijä ja The Ark Open Farmin elämysjohtaja.
Tämä linna antaa taatusti siivet leikkijöiden mielikuvitukselle, sillä jo pelkästään alueella kuvatun videon nähtyään voi kuvitella lohikäärmeen ja sotilaat puolustamassa linnaansa! Katso vaikka!

Projektin toteutti Irlannissa jälleenmyyjämme AllPlay ja suunnittelusta vastasti MyDesign-palvelumme. Tuotteen löydät MyDesign-galleriastamme numerolla Q16000.
2021
The Ark Open Farm
Dragon's Den
REFERENCES
2019_KOSKIKARA_II_03.jpg
Flora Nature Play Koskikarassa

MyDesign! -palvelua hyödyntäen suunniteltu Koskikaran leikkipaikka Iissä tarjoaa upeat puitteet leikkiin luonnollisessa ympäristössä.

Lue lisää
2020_REFERENCE_RANUA_TIIKERIPUISTO_06.jpg
Tiikeripuisto ja Farmi Ranuan eläinpuistossa

Ranuan eläinpuisto sai uuden vetonaulan, kun lähes tuhannen neliömetrin kokoinen Tiikeripuisto avattiin 15. kesäkuuta 2020. Kokonaan uusittu leikkipuisto sisältää monipuoliset leikki- ja kiipeilyvälineet. Sen merkkipaaluina toimivat 9,6 metrin korkeuteen kohoavat tornileikit oikean kokoisine tiikerihahmoineen. Leikkipuistoa täydentää pienille lapsille suunniteltu Farmi maatilateemaisine leikkiympäristöineen.

Lue lisää
_DSC8253_smaller.jpg
Lumoava Flora-leikkipuisto Uppsalassa

Luonnon inspiroima Flora sopii täydellisesti kasvitieteellisen puutarhan vehreään ympäristöön.

Lue lisää
FLORA_175595_GNOMES_CLIMBING_FOREST_01.jpg
Flora leikkipuisto Australiassa

Ympäristöarvot ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja paitsi maisemasuunnittelijoille ja suunnittelijoille myös asiakkaille ja lapsiperheille.

Lue lisää
Luonnosta inspiraationsa saaneet tuotteet
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!