Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Jyväskylän kaupungin kolme julkista puistoa harppasivat digitaalisen leikin ja liikunnan maailmaan

Pupuhuhdan, Tammirinteen ja Lutakon sataman toimintapuistot Jyväskylässä ottivat digiloikan. Jyväskylän kaupunki on hankkinut yhteensä neljä interaktiivista leikki- ja liikuntavälinettä julkisiin puistoihin kahden viimeisen vuoden aikana.

Interaktiivinen tanssikaari Sona Jyväskylän leikkipuistossa

Interaktiivisten tuotteiden nerokas ratkaisumalli jatkuvasti kehittyvin pelivalikoimin, yrityksen pitkä historia tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä teknisesti laadukkaat kokonaisuudet vakuuttivat asiakkaan interaktiivisten tuotteiden hankinnassa.

- Puistojen kohderyhmänä ovat kaikki vauvasta vaariin. Interaktiivisilla välineillä ei ole ikärajaa ja ne ovat helppokäyttöisiä. Käynnistysnappi houkuttelee painamaan ja väline antaa ohjeet, Jyväskylän kaupungin rakennuttajahortonomi Leena Rapo kertoo.

 

Interaktiiviset välineet houkuttelevat kännykkäsukupolven ulkoleikkeihin

Erityisesti nuoret kaipaavat uusia virikkeitä. Interaktiiviset tuotteet yhdistävät digitaaliset pelit ja fyysisen aktiivisuuden raittiissa ulkoilmassa.

- Se, että interaktiivisten tuotteiden kehitys keskittyy tiettyihin tuotteisiin ja juuri niiden pelien kehitykseen vakuutti minut. Kännykkäsukupolvi voi pelata interaktiivisten välineiden pelejä kilpaillen globaalista rankingista kännykkäsovelluksen avulla, Rapo kuvailee.

Interaktiiviset välineet saavat kiitosta myös niiden ulkonäön osalta.

- Ne ovat hyvännäköisiä ja niitä voi helposti sijoittaa mihin ympäristöön vaan, Rapo jatkaa.

Interaktiivinen tanssikaari Sona Pupuhuhdan toimintapuistossa
Interaktiivinen leikkiväline Memo Lutakon satamassa

Kestävät rakenteet kovaan käyttöön

Interaktiivisten tuotteiden pitkä historia ja vahva tuotekehitysosaaminen vakuuttivat siitä, että välineet kestävät Suomen kovat pakkaset ja muutoin vaihtelevat olosuhteet.

- Kun pääsin testaamaan välineitä itse, niin vakuutuin niiden toimivuudesta. Lisäksi kaikkiin kysymykseen löytyy aina vastaukset. Mm. ilkivalta on otettu huomioon materiaalivalinnoissa ja se vahvisti erityisesti ajatusta siitä, että välineet voi sijoittaa turvallisesti julkiseen puistoon, Rapo kertoo.

Löydä puistot
Interaktiiviset leikkipuistot
Interaktiivinen leikki- ja oppimisväline Memo löytyy sekä Tammirinteen puistosta että Lutakon sataman leikkipaikalta. Pupuhuhdan puistossa kävijöitä aktivoivat interaktiivinen tanssikaari Sona ja palloiluseinä Sutu.
2019-2020
Jyväskylän kaupunki

Lutakon satama

  • Memo

Tammirinteen leikkipuisto

  • Memo

Pupuhuhdan toimintapuisto

  • Sutu ja Sona
Tutustu eri välineisiin

Interaktiivinen leikki luo hyvinvointia kaikenikäisille

Lataa englanninkielinen materiaali "How Interactive Play Contributes to a Healthy Lifestyle", jossa interaktiivisen leikin ja liikunnan asiantuntijat Hollannista kertovat mm.:

  • digitaalisuuden valjastamisesta hyötykäyttöön
  • interaktiivisen leikin inklusiivisuudesta
  • interaktiivisen leikin vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämänlaatuun

 

 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä. Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme