Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Launeen linnaa vahtii kiltti Lauha lohikäärme

Tämä upea ja uniikki perhepuisto tarjoaa kaikille jotain!

Launeen perhepuisto Lahdessa
Launeen perhepuistoon haluttiin rakentaa uusi leikkilinna vanhan tilalle. Leikkilinnassa tuli muun muassa huomioida eri ikä- ja käyttäjäryhmät (esteettömyys ja osallistaminen) ja suunnitella kaikille ryhmille sopivia toimintoja.

Toiminnot ja niiden sijoittelu tehtiin niin, että leikkiminen on mielekästä ja riittävän haastavaa, ollen samalla turvallista. Linnassa onkin oma osio myös ihan pienimmille lapsille sekä sopivalle korkeudelle sijoitettuja toiminteita mm. pyörätuolissa istuville käyttäjille. Leikkirakenteen kiipeily- roikkumis- ja tasapainoilu-toiminteiden lisäksi linnan pihalla ja muurien ulkopuolelle on sijoitettu mm. puheputkia, joiden avulla lapset voivat viestiä toisilleen.

Linnan pihan keskellä oleva interaktiivinen Sona-tanssikaari mahdollistaa erilaisia interaktiivisia leikkejä ja pelejä jossa kaaren yllä oleva liikekamera rekisteröi pelaajien liikkeet peli-alustalla ja pelaajat saavat palautetta musiikin ja äänien avulla. Teemoituksen yhteydessä leikkilinnalle syntyi sekä tarina että tarinaan liittyvä kiltti lohikäärme Lauha.

Lopputuloksena on näyttävä koko perheen puisto, jonka käyttöastetta ja suosiota voi päätellä esimerkiksi siitä, että tanssipeli Sonan keskimääräinen leikkiaika on huimat yhdeksän tuntia per päivä!
2018
Lahden kaupunki
Launeen perhepuisto
leikkilinna
Linna Q12554
Leikkilinna
sona
Samankaltaisia tuotteita