Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

The Books Espanjan Cornellàssa

Kirjallisuudelle omistettu leikkipaikka vie leikin ja satujen maailmaan.

Cornellà
Satuhetki ennen nukkumaan menoa kruunaa lapsen päivän. Satujen maailma sisältää miljoonia tarinoita, joista osa jää ikuisiksi ajoiksi mieleen. Lappset Premium -mallisto on kuin satu: mitä mielikuvituksellisempi kokonaisuus, sitä mieleenpainuvampi leikkipuisto. Tämä kohde sijaitsee Cornellàn kaupunginosassa Barcelonassa. Kirjallisuudelle omistetun leikkipaikan suunnittelussa tavoitteena oli viestiä sivistyksen ja kirjallisuuden merkityksestä sekä tuoda monille tuttu kirjapino leikkipaikan visuaalisen ilmeen keskiöön. Kirjapinon sisällä on useita erilaisia kiipeilymahdollisuuksia, joita hyödyntämällä voi kiivetä aina pinon huipulle asti. Alas pääsee vikkelästi jännittävää putkiliukumäkeä pitkin. Kirjapinon eri tasoilla voi tarvittaessa pysähtyä lepäämään ja viettämään vaikkapa ikiomaa lukuhetkeä.

Lappset Premium haastaa perinteisiä näkemyksiä leikkipaikoista. Se luo modernin ympäristön, jossa kaikki aistit pääsevät valloilleen. Premiumin valikoimassa yhdistyvät arkkitehtoniset elementit ja kiehtovat leikkirakenteet, jotka yhdessä luovat ikimuistoisia elämyksiä lapsille. Elämykset ja kokemukset houkuttelevat lapset aina uudelleen seikkailujen pariin. Ainutlaatuiset kokonaisuudet saavat mielikuvituksen lentoon.
2018
Cornellà de Llobregat
Lisää Premium-kohteita
Lappset premium_olives_banner.JPG
Oliivit Espanjan Antequerassa

Kuka kiipeää ensimmäisenä korkeimmalle oliiville?

Lue lisää
TreeHouse_Madrid_web_3.jpg
Puumajan inspiroima leikkipaikka Madridissa

Leiki, vietä aikaa ja ihaile maisemia korkealla Puumajan latvassa.

Lue lisää
Dino_1.jpg
Dino, Madrid

Astu sisään Dinon suuaukon kautta ja kiipeä korkeuksissa läpi muinaisen maailman!

Lue lisää
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!